2 σχόλια »

    • #1
    • Αγγελική
    • Hi!
      Πρώτη φορά μπαίνω στο blog και συμφωνώ απόλυτα:Yann Tiersen=τέλειος!Λατρεύω τη μουσική του και μπορώ να σου πω πως αυτός μαζί με κάποιους άλλους έχουν βρει το αληθινό κλειδί στο να συνθέτεις!Αγγίζει πραγματικά τους άλλους με τη γραφή του και τα όργανα που χρησιμοποιεί.Όσο για το ακορντεόν από προσωπική πείρα (παίζω ή μάλλον προσπαθώ να παίξω και εγώ) σου λέω πως έχει κάτι το μοναδικό!Πολύ γλυκό και λίγο θλιμμένο ήχο, μοναχικό αλλά μπορεί να σταθεί και μόνο του χωρίς τίποτε άλλο!Πρόσεξέ το και θα δεις!Bye!
      PS1:Sorry για την ακατάσχετη πολυλογία μου, είναι το hobby μου!
      PS2:Δοκίμασε να ακούσεις Glass, Nymann,Mertens και φυσικά Satie!Λογικά θα σου αρέσουν!

    • #2
    • Ειρήνη
    • O Tiersen einai ontws spoudaios… O agaphmenos m mousikos.
      Anarwtiwmoun mhpws kapoios exei parthtoura kapoiwn sugkekrimenwn kommatiwn tou tiersen. Sugkekrimena to “First Rendez-vous”. An nai 8a parakalousa na m t steilete sto irene14789@yahoo.gr.
      Thx…


Σχολιάστε!




Νιώστε ελεύθερα να πείτε τη γνώμη σας!

Παρακαλώ διαβάστε την πολιτική σχολίων πριν σχολιάσετε.

Η email διεύθυνση σας δεν θα δημοσιοποιηθεί ποτέ. Το πεδίο υπάρχει απλά για να σας στείλω κάποια απάντηση αν θελήσω. Να 'στε σίγουροι, απεχθάνομαι κι εγώ το spam.

XHTML ετικέτες που επιτρέπονται: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> . Για τις παραθέσεις χρησιμοποιήστε <blockquote> HTML ετικέτες.

 


Reduce textarea size Increase textarea size


 
π
Τελευταία καταχώρηση: November 11 2007, 02:09 PST