3 σχόλια »

    • #1
    • anonymous_coward
    • Το hellug είναι τεράστιο κομμάτι της κοινότητας του Linux (για το οποίο μιλάει το “Linux Format”).

      Ίσως να μην τον γνωρίζεις και γι αυτό δεν το έβαλες…

      Το έντυπο φαίνεται να έχει αρχίσει να έχει σαφώς μια αίσθηση τοπικότητας, το οποίο είναι πολύ καλό γιατί πέραν του Πλανήτη ΕΛΛΑΚ, δεν υπάρχει κάτι άλλο που να φέρνει μαζί τα ελληνικά δρώμενα.

      Μάλλον δεν έχεις σωστή άποψη περί ολόκληρης της κοινότητας για να λές ότι μόνο o Πλανήτης ΕΛΛΑΚ υπάρχει…

    • #2
    • Σίμος
    • Είναι εξαίρετη η προσπάθεια που γίνεται στο LinuxFormat (Ελλάδα). Συγκριτικά με άλλες χώρες, εδώ είναι κάπου που πάμε μπροστά.

    • #3
    • Πάμπος
    • Βρίσκω εκπληκτική την προσπάθεια που γίνεται μέσω του Ελληνικού Linux Format. Το περιοδικό έχει πραγματικό ενδιαφέρον, πολύ καλά και χρήσιμα άρθρα, πολύ καλά guides και επιπλέον είναι και καλογραμμένο…
      Το μοναδικό παράπονο που έχω είναι ότι το περιοδικό είναι πραγματικά δυσεύρετο.. τουλάχιστον στην Πάτρα είναι επίτευγμα να βρει κανείς το περιοδικό… Οπότε μάλλον θα πρέπει να γίνουμε συνδρομητές, πράγμα καθόλου κακό :-)


Ειδοποίηση για νέα σχόλια

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συζήτηση και να ενημερώνεστε για τυχόν νέα σχόλια μέσω της παροχής XML αυτής της καταχώρησης.

Εναλλακτικά, μπορείτε να ζητήσετε να ειδοποιηθείτε μέσω e-mail όταν αναρτηθεί ένα νέο σχόλιο σ' αυτή την καταχώρηση, απλά συμπληρώνοντας την e-mail διεύθυνση σας παρακάτω και κάνοντας κλικ στο ΟΚ.

Ανά πάσα στιγμή μπορείτε να ελέγξετε τις καταχωρήσεις για τις οποίες ζητήσατε ειδοποίηση στη σελίδα Διαχείρισης Ειδοποιήσεων. Η e-mail διεύθυνση σας, προφανώς, δεν θα δημοσιοποιηθεί ποτέ.


Σχολιάστε!




Νιώστε ελεύθερα να πείτε τη γνώμη σας!

Παρακαλώ διαβάστε την πολιτική σχολίων πριν σχολιάσετε.

Η email διεύθυνση σας δεν θα δημοσιοποιηθεί ποτέ. Το πεδίο υπάρχει απλά για να σας στείλω κάποια απάντηση αν θελήσω. Να 'στε σίγουροι, απεχθάνομαι κι εγώ το spam.

XHTML ετικέτες που επιτρέπονται: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> . Για τις παραθέσεις χρησιμοποιήστε <blockquote> HTML ετικέτες.

 

Reduce textarea size Increase textarea size

Προεπισκόπιση σχολίου

(το σχόλιο σας)


 
π
Τελευταία καταχώρηση: July 6 2007, 16:34 PDT