2 σχόλια »

    • #1
    • Χρήστος
    • Πολύ πιθανόν αν το πακετάκι σου έκανε πάνω από $100 να το σταματήσανε στο τελωνείο και εσύ να μην έχεις μάθει ακόμα τίποτα. Πάντως την μια και μοναδική φορά στα 5 χρόνια που αγοράζω πράγματα από το αμαζον που συνέβη κάτι τέτοιο σε εμένα μου έστειλαν ολόκληρη την παραγγελία από την αρχή χωρίς άλλες ερωτήσεις.

    • #2
    • Ελένη
    • Έτσι είναι. Άμα το δέμα σου έχει πάει τελωνείο, ο χρόνος που χρειάζεται για να εκτελωνιστεί είναι απροσδιόριστος :)
      Όταν μου είχε στείλει ο αδερφός μου ένα δέμα από Αμερική, δηλωμένης αξίας πάνω από 100$, έκανε κάτι παραπάνω από μήνα μέχρι να φτάσει στα χέρια μου :\ . Απ’ ότι έμαθα από τα τηλέφωνα που έκανα από δω κι από κει (γιατί φυσικά νόμιζα ότι έχει χαθεί/το είχαν βουτήξει) τα γράμματα (ανεξαρτήτα από την αξία για την οποία τα έχεις ασφαλίσει) πάνε στο τελωνείο του Ελ. Βενιζέλος (το οποίο είναι πιο γρήγορο) ενώ τα δέματα πάνε στο τελωνείο Πειραιά (όπου τα πράματα κινούνται πιο αργά).
      Εγώ βέβαια τότε είχα αναγκαστεί να πληρώσω και 19% φόρο (άουτσ! :\ ) αλλά το δέμα μου ήταν προσωπικό. Εσύ που το έχεις πάρει από κατάστημα ελπίζω να μη σου ζητήσουν να κάνεις το ίδιο.


Σχολιάστε!




Νιώστε ελεύθερα να πείτε τη γνώμη σας!

Παρακαλώ διαβάστε την πολιτική σχολίων πριν σχολιάσετε.

Η email διεύθυνση σας δεν θα δημοσιοποιηθεί ποτέ. Το πεδίο υπάρχει απλά για να σας στείλω κάποια απάντηση αν θελήσω. Να 'στε σίγουροι, απεχθάνομαι κι εγώ το spam.

XHTML ετικέτες που επιτρέπονται: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <code> <em> <i> <strike> <strong> . Για τις παραθέσεις χρησιμοποιήστε <blockquote> HTML ετικέτες.

 


Reduce textarea size Increase textarea size


 
π
Τελευταία καταχώρηση: March 27 2008, 00:35 PDT