Πληροφορίες ιστοχώρου


Εικόνες

Λογότυπο ιστοχώρου

Μια και το ζήτησαν κάποιοι φίλοι, ετοίμασα το λογότυπο του ιστοχώρου και σε μεγαλύτερες αναλύσεις από 16x16 pixels για χρήση π.χ. σε εικονίδια σε RSS aggregators κλπ. Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε ελεύθερα όπου θέλετε για να συνδέσετε σ' αυτή την ιστοσελίδα.

dimitris.glezos.com logo 16x16 dimitris.glezos.com logo 32x32 dimitris.glezos.com logo 64x64 dimitris.glezos.com logo 128x128

Αν χρειάζεστε το λογότυπο σε διανυσματική μορφή (π.χ. σε SVG format), μη διστάσετε να μου στείλετε ένα e-mail.

Desktop backgrounds

For your pleasure.

Για όσους το ενδιαφέρον τους για το λογότυπο περιέχει έστω και υποψία εμπορικού σκοπού: Το λογότυπο αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία του Δημήτρη Γλέζου (aka Copyright ©). Δεν επιτρέπεται η πώληση, ανταλλαγή, αντιγραφή, τροποποίηση (συμπεριλαμβανομένης και της συνένωσης με άλλα γραφικά) του λογότυπου χωρίς την ρητή άδεια μου.

Αν επιθυμείτε να χρησιμοποιήσετε το λογότυπο για οτιδήποτε άλλο εκτός από κάτι το οποίο έχει να κάνει με την ιστοσελίδα αυτή, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μου.

(Ίσως το μόνο από τα περιεχόμενα του ιστοχώρου το οποίο δεν ακολουθεί την άδεια χρήσης ολόκληρου του ιστοχώρου).

Copyright notice (english)

This logo is copyrighted © by Dimitris Glezos. Selling, trading, copying and modifying (including merging with other graphics) of the logo is not allowed without the creator's explicit permission. You may use the logo to link to this page. For any other purpose, please contact me first.

 
π
 
Last update: Sat Apr 18 13:04:43 2009