2 σχόλια »

    • #1
    • jiannis bonatakis
    • και μεις που δεν εχουμε φτιαξει τιποτα μεχρι τωρα, αλλα θελουμε, πως γινεται να συμετεχουμε και να κανουμε μια αρχη? ολα ωραια αυτα και οσο και να θελω να δηλωσω συμμετοχη το βλεπω δυσκολο.

    • #2
    • Δημήτρης Γλέζος
    • Για όλα υπάρχει μια αρχή. =)

      Στη συγκεκριμένη περίπτωση, όπως και στο Google Summer Of Code, βρίσκεις το αγαπημένο σου project και κοιτάς τα bug reports/tickets που είναι ανοιχτά και σκέφτεσαι τι μπορείς να βελτιώσεις που θα έχει τη μεγαλύτερη απήχηση.

      Για μια αρχή στο developing γενικώς, μια ομιλία με τους developers του έργου πάντα βοηθάει. Στο Transifex για να κάνουμε εύκολο το πρώτο βήμα για νέους contributors έχουμε “μαρκάρει” τα easy tasks με ειδικό keyword και υπάρχει έτοιμος κατάλογος τους. Κάτι παρόμοιο ίσως υπάρχει και σε άλλα έργα που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. =)


Σχολιάστε!




Νιώστε ελεύθερα να πείτε τη γνώμη σας!

Παρακαλώ διαβάστε την πολιτική σχολίων πριν σχολιάσετε.

Η email διεύθυνση σας δεν θα δημοσιοποιηθεί ποτέ. Το πεδίο υπάρχει απλά για να σας στείλω κάποια απάντηση αν θελήσω. Να 'στε σίγουροι, απεχθάνομαι κι εγώ το spam.

XHTML ετικέτες που επιτρέπονται: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped=""> . Για τις παραθέσεις χρησιμοποιήστε <blockquote> HTML ετικέτες.

 


Reduce textarea size Increase textarea size


 
π
Τελευταία καταχώρηση: April 17 2009, 03:21 CDT