3 σχόλια »

    • #1
    • jim_hellas
    • Είσαι λίγο υπερβολικός… Δεν είναι και τόσο χάλια η κατάσταση ακόμα!

    • #2
    • Δημήτρης Γλέζος
    • jim,

      προσωπικά, προτιμώ να διαβάζω επιλεκτικά ιστολόγια με έναν από τους RSS aggregators μου (Liferea, RSS Owl).

      Το monitor είναι ένα πολύ καλό εργαλείο γραμμένο με αγάπη, μεράκι και πολύ κόπο, το οποίο χρησιμοποιώ κι εγώ συχνά (όπως για λεκτική αναζήτηση σε καταχωρήσεις στην ελληνική ιστολογόσφαιρα). Γι’ αυτό και θυμίζω (μέσω της καταχώρησης) να κάνουμε πού και πού κλικ στις διαφημίσεις του για να δίνουμε έναν λόγο του Παναγιώτη να συνεχίσει την (ήδη δρομολογημένη) βελτίωση του.

      Απλά, προσωπικά, δεν είμαι διατεθειμένος (πια) να διαβάζω ο,τι μαλακία γράφει ο καθένας. Απλά, διαβάζω μόνο ιστολόγους που εκτιμώ. Έτσι δεν κάνουμε και στην πραγματική ζωή;

      =)

    • #3
    • evris
    • Οχι, η αληθεια ειναι οτι δεν κανουμε ακριβως ετσι στην πραγματικη ζωη.

      Και ας αφησουμε την πραγματικη ζωη για λιγο … ουτε καν στο internet δεν κανουμε ετσι (συνηθως).

      Δηλαδη, εγω, εχω βρει σελιδες που μου αρεσουν. Αυτο δεν σημαινει οτι δεν περναω απο το google επειδη θα μου προτεινει και ο,τι μαλακια σελιδα εχει γραψει ο καθεις… Ειχα βρει και την ZX Spectrum BASIC. Φοβερη γλωσσα προγραμματισμου για τα 12 μου. Αλλα απο τοτε ενημερωθηκα, διαβασα, τσεκαρα. Πολλες οι μαλακιες γλωσσες, που συναντησα δεν το αμφισβητω. Αλλα πια γραφω προγραμματα σε αλλες γλωσσες και το θεωρω προοδο και μεγαλη τυχη που ειχα τις ευκαιριες να τις γνωρισω .

      Και στην πραγματικη ζωη. Διαβαζω βιβλια. Βλεπω ταινιες. Ακουω μουσικη. Δεν μπορω να πω οτι ειμαι τοσο κατασταλαγμενος και αυταρκης που να μην χρειαστει να ενημερωθω ποτε για καινουργια πραγματα, παρα μονο να κοιταω και να ξανακοιταω τα αγαπημενα μου. Φυσικα και μπορει αν διαβαζω βιβλιοπαρουσιασεις να βλεπω ο,τι μαλακια εγραψε ο καθεις. Αλλα αλλιως θα κατεληγα να διαβαζω μονο το 20.000 λευγες υπο την θαλασσα, του Βερν, επειδη στα 12 μου με την απολυτοτητα της ηλικιας κατεληξα οτι βρηκα ο,τι υπηρχε να βρεθει και δεν μπορω να ενημερωνομαι αλλο γιατι θα ειναι κυριως μαλακιες και δεν εχω χρονο και ορεξη για χασιμο.

      Υπαρχει και το word of mouth, αλλα αν ολοι που γνωριζεις ειναι της ιδιας αποψης, τοτε και αυτοι περιμενουν απο σενα αποκλειστικα με word of mouth να μαθουν κατι ενδιαφερον. Σε λιγο καιρο στο κλειστο σας συστημα δεν θα υπαρχει νεα ενημερωση. Καποιος πρεπει να βγει “εκει εξω” να φερει νεα πληροφορια, να την εκτιμησετε, να την φιλτραρετε και να την διαδωσετε στην παρεα σας μετα…

      Τωρα βεβαια αν εισαι απο αυτους τους λιγους τυχερους που τα sites/bloggers/βιβλια/κλπ που μεχρι τωρα ανακαλυψε τον καλυπτουν πληρως, respect και μακαρι να ειχα κατασταλαξει και ισορροπησει και εγω.


Comment!




Feel free to express yourselves!

Please read the comment policy before commenting.

Your email address will never be published. It is only asked to send you a personal email if needed. I hate spam too.

XHTML tags allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped=""> . For block quotes use <blockquote>.

 


Reduce textarea size Increase textarea size


 
π
Last post: March 4 2011, 20:12 UTC