2 σχόλια »

    • #1
    • Νίκος Κουρεμένος
    • Μια άλλη άποψη:

      Αν και μέγας λάτρης του Chopin, και του πιάνου (και της καλής μουσικής γενικότερα), που είμαι, ομολογώ ότι το έργο δεν με συγκίνησε παρά στο ελάχιστο. Είναι σίγουρα ένα καλό έργο αλλά όχι τίποτα το σούπερ ιδιαίτερο τουλάχιστον όπως το βίωσα εγώ.

      Κοιλιά κάνει, αλλά ευτυχώς (για μένα) παίζει κατά διαστήματα Chopin οπότε κατάφερα να το δω ευχάριστα αν και θα πρεπει να ναι πολύ βλάκας για να βγει με την γερμανική στολή στους ρώσους (δηλαδή έλεος)

      ΥΓ. προτείνω βόλτα από το πιο κοντινό P2P κατάστημα προσωπικά..

    • #2
    • Δημήτρης Γλέζος
    • Χμ. Φαίνεται πως έσβησα, πριν ρίξω την καταχώρηση, τη φράση “… αν και η ταινία σε αρκετά σημεία φλερτάρει φανερά με το χόλυγουντ (απόδειξη, τα 3 όσκαρ που κέρδισε)…”

      Συμφωνώ ότι σούπερ ιδιαίτερη δεν είναι. Ωστόσο, ιδιαίτερη και σεβαστή είναι, ειδικά λαμβάνοντας υπ’ όψιν το δύσκολο θέμα που πραγματευόταν και την ρεαλιστική, αφηγηματική και συγκρατημένα δραματική γωνία λήψης της.


Comment!




Feel free to express yourselves!

Please read the comment policy before commenting.

Your email address will never be published. It is only asked to send you a personal email if needed. I hate spam too.

XHTML tags allowed: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped=""> . For block quotes use <blockquote>.

 


Reduce textarea size Increase textarea size


 
π
Last post: March 4 2011, 20:12 UTC